الصور موضحة كل حاجة علي فكرة نص كوب ملح محتاج 6 او 7 نقط من الوان الطعام فقطه
نقلب الالوان مع الملح لغاية ما يتجانس كل الملح مع اللون
هنفرد الملح في صينية متغطية بورق فويل علشان نعرف نشيلة منها بسهولة
هنحطةفي الفرن لمدة عشر دقائق فقط والفرن يكون سخن من الاول ولايستخدم الملح الا بعد ان يبرد نهائيا
نقدر نحطة في الملاحات وهيبقي سهل قووي استخدامها
مممكن نستخدم مسدس الشمع بس انتا بفضل ال
glue stick
لانة سهل وامن عن مسدس الشمع بالنسبة للاطفال
دي صور نفس الموضوع بس بالطباشير