الأربعاء
2025-06-18
5:17 PM
طريقة الدخول
فئة القسم
مقالاتي [13]
بحث
تصويتنا
قيم موقعي
1. ممتاز
2. جيد
3. مقبول
مجموع الردود: 21
دردشة-مصغرة
إحصائية

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
اولياء امور مدرسة الشهيد ابراهيم الرفاعى التجريبية المتميزة
الرئيسية » مقالات » مقالاتي

طريقة عمل الجليتر

هنعمل الجليتر من الملح او السكر

المقادير

  • نص كوب ملح
  • الوان طعام او الوان مية او طباشير

فية مواقع شوفتها كانوا بيطحنوا الطباشير ويقلبوة مع الملح لغاية ما الملح يتشرب الوان الطباشير

بس طبعا الوان الطعام اامن حاجة وهتكون مناسبة قووي للاطفال الصغيرين زي ما هتشوفوا الاطفال في عمر السنتين امهاتهم سيباهم يرتجلوا اي رسم بالملح لمجرد امتاع الطفل

الصور موضحة كل حاجة علي فكرة نص كوب ملح محتاج 6 او 7 نقط من الوان الطعام فقطه

نقلب الالوان مع الملح لغاية ما يتجانس كل الملح مع اللون

 

هنفرد الملح في صينية متغطية بورق فويل علشان نعرف نشيلة منها بسهولة

هنحطةفي الفرن لمدة عشر دقائق فقط والفرن يكون سخن من الاول ولايستخدم الملح الا بعد ان يبرد نهائيا

نقدر نحطة في الملاحات وهيبقي سهل قووي استخدامها

مممكن نستخدم مسدس الشمع بس انتا بفضل ال

glue stick

لانة سهل وامن عن مسدس الشمع بالنسبة للاطفال

دي صور نفس الموضوع بس بالطباشير

الفئة: مقالاتي | أضاف: nourmohamed (2011-07-21)
مشاهده: 434
مجموع المقالات: 0
إضافة تعليق يستطيع فقط المستخدمون المسجلون
[ التسجيل | دخول ]